Houbové toasty

18. května 2007 v 15:10 | marmeláda |  teplé předkrmy
Ingredience:
chlebíčková veka
máslo

náplň:
máslo
cibule
vejce
houby
sůl
pepř

navrch:
anglická slanina
sýr
Příprava:
  • Na másle osmahneme cibuli, přidáme houby - nejlépe čerstvé, podusíme, pak vejce, sůl, pepř - klasická smaženice.
  • Plátky večky potřeme máslem, dáme lžíci smaženice, navrch plátek anglické slaniny, navrch plátek sýra nebo sýr nahrubo nastrouhaný.
  • Tousty klademe na máslem vymazaný plech a pečeme v troubě až se sýr začne rozpouštět a růžovět.
V naší rodině je toto již tradiční štědrovečerní předkrm (ze zamražených hub), ale nepohrdneme ani letní variantou z čerstvých.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama