Katův šleh v pomalém hrnci

18. května 2007 v 9:00 | marmeláda |  maso - drůbež
Ingredience:
500 g kuřecích prsou,
3 velké cibule,
2 lžíce oleje,
2 zelené papriky,
3 kozí rohy (naložené),
3 kyselé okurky,
3 lžíce nakládaných kapií,
3 lžíce kečupu,
sůl,
pepř,
1 lžička sl. papriky,
chilli,
2 lžíce hladké mouky.
Příprava:
Cibuli nakrájíme na podélné proužky, maso a papriky také na proužky.

Na pánvi na oleji osmahneme cibuli. Když změkne a místy zrůžoví, přednáme ji do pomalého hrnce. Poté na pánvi osmahneme podobně i maso a opět přendáme do pomalého hrnce.
Přidáme kyselé okurky a kozí rohy nakrájené na proužky. Dále přidáme sůl a koření a kečup. Pánev po pečení vypláchneme vodou a vlijeme do hrnce. Směs by měla být zalita asi do 3/4 výšky. Vaříme na hihg asi 3 hodiny.
Pokud chceme hustší šťávu, rozmícháme mouku v troše vody a vlijeme do hotové směsi, promícháme a necháme ještě asi půl hodiny vařit.
Doporučená příloha

hranolky, rýže, chléb
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama