Pangasius s bramborovou nádivkou

18. května 2007 v 10:47 | marmeláda |  ryby
Ingredience:
500 g pangasia nebo filé, ale pangasius je nejlepší,
sůl,
citronová šťáva,
koření na ryby,
2 lžíce oleje,

nádivka:
2 vejce,
3 dcl mléka,
6 lžic směsi na bramborové knedlíky,
6 lžic strouhaného sýra,
3 stroužky česneku,
majoránka.
Příprava:
Rybu ocitronujeme, okořeníme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péci do vyhřáté trouby.

Nádivku smícháme ze všech ingrediencí, chuť a hustota těsta by měla být asi jako na bramboráky.

Rybu necháme asi 10 minut péci v rozpálené troubě a pak na jednotlivé porce lžicí naklademe hromádky nádivky. Dáme péci a pečeme dorůžova.
Doporučená příloha:
brambor, salát
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama