Srnčí steaky s brusinkovou omáčkou

18. května 2007 v 9:03 | marmeláda |  maso - zvěřina...
Ingredience:
plátky ze srnčí svíčkové , lze i z vepřové panenky
cibule
pepř
sůl
olej
brusinky
1 PL hl. mouky

vejce na volská oka
Příprava:
steaky naklepeme, osolíme opepříme
cibuli nakrájíme na proužky

Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, promícháme, lehce osmahneme, ne dohněda. Vložíme maso, osmahneme 4 minuty po každé straně. Pak maso vyjmeme na nahřátou misku, cibuli necháme ve výpeku. Do výpeku dáme 2 lžíce brusinek, 1 lžíci hl. mouky rozmíchanou ve trošce vody, promícháme, provaříme.
Na talíři na stejky položíme volské oko a lehce přelijeme brusinkovo- cibulovou omáčkou.
Doporučená příloha:
vařené brambory, bohatá obloha -syrová cibulka, okurka, kečup, hořčice.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 radek radek | 15. září 2011 v 22:48 | Reagovat

teda jak vidno dnes dokáže psat recept na net každej vocas,autor toho receptu o srnčím stejku ví leda hovno,uz jen ta příloha je k posráni.

2 marmeláda marmeláda | E-mail | Web | 16. září 2011 v 10:08 | Reagovat

Milý chlapec. A to vyjadřování. Taky hezky poradil. Jen tak dál, určitě to pozvedne náladu a také poučí. Děkuji.

3 Vulkán Vulkán | 6. ledna 2013 v 8:53 | Reagovat

Jen negramot nebo baronský synáček dokáže napsat takovou kravinu jako Radek. Namaž si chleba sádlem a zakousni cibuli, troubo.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama