Flíčky s květákem

21. června 2007 v 23:56 | marmeláda |  bezmasá jídla
Flíčky s květákem
300 g flíčků,
1 květák,
1 větší cibule,
4 vejce,
olej,
muškákový květ,
pepř,
sůl,
petrželka.
Příprava:
  • Flíčky uvaříme v osolené vodě, ve druhém hrnci uvaříme v osolené vodě květák doměkka.
  • Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný květák a podusíme.
  • Osolíme, okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání je necháme ztuhnout.
  • Promícháme s flíčky, dokořeníme.
  • Hustě posypeme nasekanou zelenou petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 hablina hablina | Web | 22. června 2007 v 0:16 | Reagovat

takhle to vařím také :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama