Kuře v sýru

23. června 2007 v 11:07 | marmeláda |  maso - drůbež
Ingredience:
1 kuře,
4 vejce,
150 g tvrdého sýra,
100 g hladké mouky,
olej,
sůl.
Příprava:
  • Omyté kuře naporcujeme na menší části, odstraníme kůži, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a nakonec v jemně nastrouhaném sýru.
  • Maso rozložíme do pekáčku vymazaného olejem, přes maso přelijeme zbylá vejce a sýr. Ve vyhřáté troubě pečeme asi půl hodiny dozlatova.
Doporučená příloha:
bramborová kaše a zeleninový salát nebo kompot

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 gomelka gomelka | E-mail | Web | 5. února 2009 v 12:10 | Reagovat

Tak ten je suprovej, určitě to zkusííím

ale chtěla jsem se zeptat, když dám rozporcované kuře s kostí do pekáčku, propeče se mi za půl hodiny a při tom se mi sýr nespálí?

kukuju :-)))

2 marmeláda marmeláda | 5. února 2009 v 19:39 | Reagovat

Ahoj Gomelko,

pekla jsem asi půl hodiny, možná o chvíli déle. Kuře jsem porcovala na malé kousky, lze péci i porce bez kostí. Doporučuji porce bez kůže - ještě to dopíšu do receptu.

3 Nikolas Nikolas | E-mail | Web | 10. září 2009 v 23:01 | Reagovat

Ahoj, jsem naprostý začátečník co se týče vaření a zrovna tu vybírám lehký recepty, abych měla co vařit přítelovi, ale nechce se mi kupovat celý kuře, tak se chci zeptat, jestli recept nezpackám, když koupím kuřecí prsa?

4 Anethka Anethka | Web | 13. září 2009 v 13:20 | Reagovat

Určitě to můžeš udělat jen z kuřecích prsou, nic tím nezkazíš

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama