Pečený kapr se slaninou a cibulí

26. června 2007 v 22:15 | marmeláda |  ryby

vyobrazeníIngredience:

kapr,
sůl,
kmín,
hladká mouka,
citron,
slanina,
cibule.
Příprava:
  • Kapra naporcujeme na třícentimetrové podkovy, osolíme a pocitronujeme. Uložíme do chladu nejlépe do druhého dne.
  • Slaninu nakrájíme na plátky, dáme vysmahnout na pánev, přidáme cibuli a chvilku smažíme.
  • Porce kapra pokmínujeme a obalíme v hladké mouce, pak je vložíme do pekáčku, navrch dáme slaninu s cibulí a dáme péci do rozpálené trouby na 20 minut.
Doporučená příloha:
Vařené brambory nebo čerstvý chléb
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama