Péřová bublanina

16. června 2007 v 21:58 | marmeláda |  moučníky - ovocné
Právě přichází čas zrání třešní, tak možná přijde vhod bublanina. Tenhle recept je z těch, podle kterých se peče roky, v tomto případě již v třetí generaci. Takže osvědčená bublanina je tady:

Ingredience:
6 vajec
6 lžic vody
24 dkg cukru pískového
24 dkg hrubé mouky
trošku prdopeče (prášku do pečiva)
5 dkg másla

vypeckované třešně
Příprava:
  • Rozmícháme žloutky s cukrem.
  • Smícháme mouku s prdopečem.
  • Ušleháme sníh z bílků.
  • Do sněhu po lžících zvolna vmícháme žloutkovou směs a mouku.
  • Pekáček vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme a vysypeme.
  • Vlijeme těsto. poklademe ovocem a zvolna pečeme.
  • Vychladlou bublaninu pocukrujeme a nakrájíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 wandík-máslo wandík-máslo | E-mail | Web | 16. června 2007 v 22:03 | Reagovat

PLS HLASUJ NA WWW.T-MUSIC.CZ PRO MCR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTLI NEHCCEŠ ABY VYHRÁLI TOKIO HOTEL TAK HLASUJ PRO MCR!!!!!!!!!!!!!

MOC TI DÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!  je to lehký: zaregistruješ se a na mail ti přijde heslo a ty se tam přihlásíš a už jsi hlasoval:-) můžeš jen jednou denně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRAŠTÍME S TOKIO HOTEL DOLŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POJĎTE LIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Eva Jodasová Eva Jodasová | E-mail | 20. června 2007 v 23:59 | Reagovat

mmmmm

3 Lenka Lenka | E-mail | 14. ledna 2008 v 20:17 | Reagovat

Tak jestlipak jsi hlasovala pro Tokio Hotel nebo proti?:-))))))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama