Špenátové karbanátky

21. června 2007 v 23:57 | marmeláda |  bezmasá jídla

Ingredience:
400 g mraženého špenátu (1 kostka)
100 g tvrdého sýra či tofu,
2 vejce
česnek
pepř
lžička grilovacího koření
vegeta
2 hrsti strouhanky
tuk na smažení
Příprava:
  • Rozmražený špenát smícháme s kořením, nastrouhaným sýrem či tofu a s vejci a osolíme.
  • Hmotu zahustíme strouhankou.
  • Kousky hmoty rozmáčkneme na placičky ve strouhance.
  • Smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
Doporučená příloha:
brambory, salát, tatarka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eliška Eliška | Web | 24. února 2009 v 15:39 | Reagovat

Už teď mám chutě! Přítel jse vegetarián, určitě vyzkouším...

2 Betty Betty | Web | 26. dubna 2009 v 11:19 | Reagovat

moc dobré

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama