Vepřové na houbách v pomalém hrnci

4. června 2007 v 21:43 | marmeláda |  pomalý hrnec
Ingredience:

300 g vepřové kýty,
2 hrsti hub,
1 cibule,
2 lžíce hladké mouky,
špetka sladké papriky,
kmín,
sůl,
pepř,
voda,
Příprava:
Maso nakrájíme na kostky. Houby očistíme a nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Mouku osolíme a rozmícháme v 2 dcl vody.

Maso, cibuli, houby, sůl a koření dáme do pomalého hrnce, promícháme a zalijeme vodou s moukou. Přiklopíme a vaříme na nízký stupeň asi 8 hod.
Doporučená příloha:
dušená rýže
Základní info o pomalém hrnci naleznete tady:
http://www.dyson.cz/bionaire/rival/jak_vypada.htm
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama