Veverčí hovínka

19. června 2007 v 21:15 | marmeláda |  nápoje
Ingredience:
rozinky,
skořice,
rum,
sklenice s víčkem (třeba zavařovací).
Příprava:
Rozinky nasypeme do volně do sklenice - nepěchujeme. Rum smícháme se skořicí. Ochuceným rumem zalijeme rozinky ve sklenici, zavíčkujeme, dobře uschováme a necháme proležet tak dlouho, jak dlouho se vám je podaří utajit. Nejlépe je ale uchovat je hodně dlouho, než se změní konzistence, až se táhnou.

Naléváme do frťanů, přidáváme párátko na vyďobávání rozinek.

Veverčí hovínka podle vzhledu,
ale hlavně podle vodácké zastávky U tří veverek na Vltavě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama