Zapečená vinná klobása

13. června 2007 v 21:41 | marmeláda |  maso - uzeniny
500 g vinné klobásy,
hladká mouka na obalení,
1 lžíce oleje,
sůl,
pepř,
3 velké cibule,
70 g sýra na strouhání.
Příprava:
  • Z vinné klobásy stočíme malé šnečky, propíchneme špejlí, obalíme v hladké mouce a vložíme do zapékací misky.
  • Na oleji osmahneme na nudličky nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, podlijeme trošku vodou a chvilku ji dusíme.
  • Podušenou cibuli vlijeme na vinnou klobásu, navrch nastrouháme sýr a dáme na 20 minut péci do vyhřáté trouby.
Takto upravená klobása je šťavnatá a lépe stravitelná, než smažená. Je to opravdu rychlý oběd nebo večeře
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Vítek Vítek | 13. prosince 2008 v 19:20 | Reagovat

Dnes jsem opět dělal vinnou klobásku. Recept jsem obměnil.

* Místo cibule jsem použil kyselé zelí. Dal jsem ho pod klobásy do trouby a mírně podlil vodou.

* do mouky ve které obaluji klobásy jsem vmíchal grilovací koření

Výboré s brambrkaší.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama