Zbojnická krkovice

17. června 2007 v 20:52 | marmeláda |  maso - vepřové
Ingredience:
600 g krkovičky,
50 g hladké mouky,
100 g slaniny,
200 g hub,
2 cibule,
5 stroužků česneku,
5 kuliček nového koření,
sůl,
pepř,
olej.
Příprava:
  • Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ochucené maso zprudka orestujeme na horkém oleji a uložíme stranou.
  • Do výpeku vložíme nakrájenou slaninu, cibuli, houby, česnek, nové koření, pepř, přidáme zpět maso, zalijeme vývarem nebo horkou vodou a dusíme doměkka.
  • Během dušení občas ode dna zamíchat, omáčka zahuštěná moukou se trochu usazuje.
Doporučená příloha:
vařený brambor nebo šunková rýže
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Elisabeth Constantine Elisabeth Constantine | E-mail | 21. května 2009 v 23:30 | Reagovat

Sem napište komentář

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama