Dušená zelenina s kuřecím masem

2. července 2007 v 13:18 | marmeláda |  maso - drůbež
Ingredience:
300 g vykostěných kuřecích stehen,
750 g dušené zeleniny,
3 lžíce olivového oleje,
koření (Směs od Antonína),
sůl.

Postup:
  • Na oleji osmahneme nakrájené kuřecí maso, osolíme, okořeníme, zmírníme plamen a zvolna opékáme.
  • Když je maso propečené, přídáme zeleninovou směs. Přiklopíme a zvolna dusíme. Po chvílíme promícháváme.
  • Směs je dušená asi tak po patnácti minutách.
Podáváme jako rychlou večeři či letní oběd např. s bagetou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mneneznas Mneneznas | Web | 1. září 2011 v 18:34 | Reagovat

:-)) dobrá rychlovka

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama