Dušené vepřové v pomalém hrnci

7. července 2007 v 13:33 | marmeláda |  pomalý hrnec

Ingredience:
600 g vepřového masa,
1 cibule,
2 lžíce olivového oleje,
2 lžíce hladké mouky,
sůl,
pepř,
kmín,
voda.

Postup:
  • Cibule nakrájíme na kostičky a vložíme do pomalého hrnce.
  • Maso nakrájíme na plátky, naklepeme na plátky, osolíme a okořeníme a opečeme na oleji na pánvi do zlatova.
  • Vložíme do pomalého hrnce a zalijeme asi 3 dcl vody rozmíchané s moukou.
  • Zapneme na high a vaříme asi 3 hod.

Přílohy:
dušený špenát a zapečené brambory
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kája Kája | E-mail | Web | 27. dubna 2015 v 15:26 | Reagovat

Já mám doma skvělý hrnec. Litinový s úchopy ze dřeva. Hodí se i na chalupu, vařím v něm pro celou rodinu, je dostatečně velký https://www.dommo.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama