Řízek Ondráš

26. července 2007 v 10:58 | Vítek |  maso - drůbež
Ingredinence:
brambory 300g
česnek 5 stroužků
vejce 3ks
hladká mouka
majoránka
pepř
sůl
kuřecí maso -plátky
steakové koření
olej, či sádlo



Postup:

Vytvoříme si bramborákové těsto. Tj. nastrouháme brambory, přidáme rozlisovaný česnek, mouku, vejce, sůl pepř. Dobře promícháme. Usmažíme si jeden testovní bramboráček. Ochutnáme a těsto když tak dochutíme.
Kuřecí maso si naklepeme, okořeníme a předem předsmažíme, aby jsme ho pak v bramboráku měli pěkně hotové.

Dáme si smažit bramborák, na něj položíme předsmažený kuřecí plátek, který opět překryjeme bramborákovým těstem. Osmažíme po obou stranách. Podáváme s kyselým zelím a vychlazeným pivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marie Neradilkova Marie Neradilkova | E-mail | 15. května 2010 v 10:21 | Reagovat

tak ve středu budu toto jídlo vařit na  praktickou maturitní zkoušku tak mi držte palečky.jinak toto jídlo je velmi dobré:-)

2 Šárka Šárka | 13. října 2010 v 18:42 | Reagovat

jedla jsem to ještě,že to bylo nahoře posypáno strouhaným sýrem a dobrýýýýý

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama