Utopenci od Davida

1. července 2007 v 17:02 | Vítek |  studená kuchyně
Ingredience:

1kg kabanosu
8ks cibule

Nálev:
3dl vody
1dl octa
1dl oleje
1dl plnotučné hořtice
1dl worčestru
1dl kečupu
1 lžička chili

sůl,pepř,sladká paprika
Postup:
  • Kabanos(buřťáky) a cibule nakrajíme na kolečka, zalejeme vařeným nálevem šoupnem do sklenice a do lednice.
  • Necháme uležet.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ewa ewa | E-mail | 17. června 2008 v 23:47 | Reagovat

Utopence od Davida jsem dělala s určitou nedůvěrou, ale příště (brzy) už se jich bát nebudu.:-)))

Jsou vynikající, takoví jemnější než ti utopenci, které jsem zatím znala. Použila jsem špekáčky, v Globusu mají opravdu dobré.

Doporučuji všem!!!

2 Vítek Vítek | 18. června 2008 v 20:03 | Reagovat

Vidím, že jsme na ně dostali chuť ve stejnou dobu.

Zrovna jsem chtěl připsat, že kolegům v práci velmi chutnali :)

3 duk88 duk88 | 4. června 2013 v 12:27 | Reagovat

Ten nálev, když se lije do sklenice, má být horký, vlažný, nebo studený...?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama