Vepřové kotletky na černém pivu

1. srpna 2007 v 9:52 | Vítek |  maso - vepřové
Ingredience:

vepřová kotletka 6plátků
cibule 2ks větší
česnek 3stroužky
černé pivo 400ml
olej
koření na vepřovou pečeni
cukr
sůl
pepř




Postup:

Vepřové plátky naklepeme, pokořeníme kořením na vepřovou pečeni. Posolíme,opepříme. Potřeme olejem a necháme v ledničce odležet, stačí tak na 1 hodinku. Nakrájíme si cibuli na větší kousky, poklademe na pekáček a něj položíme odleželé kotletky.
"Sosíček" si uděláme takto: smícháme trochu oleje, černého piva, utřený česnek, trochu cukru, koření. Přelijeme přes kotlety. Ne vše, ještě si necháme na pozdější podlévání, aby se nám kotlety nevysušily. Pečeme 40min na 180°C.
Podáváme s bramborovým knedlíkem, špenátkem a samozřejmě vychlazeným pivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Anethka Anethka | 2. srpna 2007 v 22:18 | Reagovat

Hmmm... vypadá to pěkně ;o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama