Channa masala

9. září 2007 v 11:12 | marmeláda |  Indické recepty
Ingredience:
cizrna,
olej,
1/2 lžičky hořčičného semínka,
cibule,
česnek
2 rajčata,
kurkuma,
chilli,
hřebíček,
channa masala,
máslo,
2 lžíce kokosu,
koriandr,
zázvor.
  • Cizrnu namočíme, nejlépe přes noc.
  • Na oleji osmahneme hořčičné semínko až začne praskat.
  • Přidáme najemno nakrájenou cibuli a česnek a najemno nakrájená rajčata. Osmažíme.
  • Přidáme kurkumu, chilli, hřebíček a channu masalu.
  • Přilijeme horkou vodu, přidáme cizrnu a vaříme doměkka.
  • Na másle osmahneme kokos a přidáme do masaly.
  • Okořeníme koriandrem a čerstvým zázvorem.
Podáváme nejlépe s obilnými nebo čočkovými plackami.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Dagmar Kovalová Dagmar Kovalová | E-mail | 8. října 2007 v 11:26 | Reagovat

Zdravím , četla jsem Váš recept na držkovou polévku z kotrče, nevím co to je kotrč. Mohla byste mi to napsat?

Dáša Kovalová Frýdek Místek

2 Paní Kovalová Paní Kovalová | 3. února 2008 v 14:53 | Reagovat

kotrč je houba, připadá mně jako ježek, ale nepíchá a je řasnatá. Ahoj -Lapy

3 Vítek Vítek | 17. dubna 2008 v 8:24 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama