Buřtíci na černém pivu

6. února 2008 v 8:51 | Vítek |  maso - uzeniny
Ingredience:

4 špekáčky
černé pivo 0,4dl
kečup
cibule 2ks
sojovka
pepř, sůl, červená paprika




Postup:

Příprava je velmi jednoduchá. Cibuli nakrájíme na větší kousky. Osmahneme na oleji, mírně jí ochutíme červenou paprikou. Cibule by se mohla dát péct rovnou s vuřty, ale pak trvá dlouho než změkne. Smícháme pivo s kečupem, přidáme trochu sojovky. Do omáčky přidáme osmahnutou cibulku. Připravenou omáčkou zalejeme podél překrojené, olopupané špekáčky, které jsme si opepřili a vložili do zapékací misky. Dáme do trouby na 180°C cca na 30-40min.
Podáváme s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama