Kapr na zelenině podle Simony

19. února 2008 v 7:00 | marmeláda |  ryby
Upéci kapra podle Simonina rodinného receptu lze rychle a jednoduše. Upozorňuji, že množství zeleniny jsem psala odhadem, protože simoniny instrukce pro realizaci tohoto receptu zněly:
kapr, dost soli, kmín, hodně cibule, hodně papriky, hodně rajčat a hodně propéct. Když jsem dodržela zmiňované instrukce, hodně jsme si pochutnali.
Ingredience:
naporcovaný kapr (nejlépe na filety),
sůl,
kmín,
sádlo na vymazání pekáčku,
3 cibule,
5 rajčat,
5 paprik.
Postup:
  • Porce kapra omyjeme, osolíme a okmínujeme a dáme do chladu odležet.
  • Zeleninu očistíme a nakrájíme.
  • Pekáček vymažeme sádlem, vložíme zeleninu a porce kapra.
  • Případně ještě osolíme a okmínujeme.
  • Pečeme cca 45 min. na 200 st. C.

Jako příloha stačí dobrý chléb.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama