File po čínsku

15. března 2008 v 19:52 | Vítek |  ryby
Ingredinece:
file
zeleninová směs na čínu
krabí tyčinky
cibule
sojovka
koření na čínu
buráky
olej, sůl
Postup:
Zmrzlé filety spolu s krabími tyčinkami zakapeme sojovkou a posypeme kořenící směsí na čínu, potřeme olejem a necháme povolit (sojovka a koření se nám do ryby pěkně vsaje). Mezi tím osmahneme na oleji menší na kousky nakrájenou cibulku, přidáme zeleninovou směs na čínu, buráky. Zakapeme také sojovkou, osolíme a též mírně dochutíme kořením. Když je zelenina osmažená, vyndáme jí z pánve a dáme místo ní zprudka smažit rybu s tyčinkami. Hotovou rybu, tyčinky (z vrchu křupavé, uvnitř měkké, nevysušené) podáváme s již připravenou zeleninou. Příloha rýže, čínské nudle.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama