Pikantní kotlet podle Staré Pošty

30. května 2008 v 20:47 | marmeláda |  maso - vepřové
Recept je převzatý z Labužníka - jediný recept od Karmínka. Dle jeho vyprávění je to recept na pokrm, který ochutnal v restauraci U Staré Pošty. Recept Karmínek vytvořil odhadem dle chuti pokrmu. Karmínka uchvátila ta kombinace s majoránkou. Já jsem při přípravě pokrmu nezasypávala strouhaným sýrem, jen jsem přidala plátky hermelínu.
Ingredience:
800 g vepřová pečeně(kotlet) bez kosti,
0,5 g-pepř drcený(nejlépe směs pepřů),
1 ks-sušená chili paprička nebo nakládaná,
strouhaný sýr(dle chuti),
0,5 g majoránka,
tuk.
Příprava:
  • Plátky kotlet bez kosti lehce naklepeme,osolíme,přidáme na hrubo drcený pepř, drcenou chilli papričku amajoránku.
  • Na kraji nasekané kotlety osmažíme na tuku (doporučuji sádlo) po obou stranách(opět dle libosti).
  • Posypeme strouhaným sýrem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Daniela Daniela | 31. května 2008 v 0:19 | Reagovat

Marmí, mně ten sýr zůstal na lince schovaný za pomalým hrncem :-), ale i bez něj byly kotletky velice pikantní :-) Měj se hezky :-)

2 Jitka Jitka | Web | 3. června 2008 v 6:42 | Reagovat

Na Staré Poště se vaří dobře. několikrát jsem tam byla a vždy jsem si pochutnala. Tento recept bude jistě také lahůdka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama