Rybičková pomazánka

23. června 2008 v 19:09 | Anethka |  studená kuchyně
Ingredience:
  • sardinky ve vlastní šťávě
  • cibule nebo jarní cibulky
  • máslo
  • 2-3 trojúhelníčky neochuceného sýra
Postup:
  • Sardinky rozmixujeme nebo rozmačkáme vidličkou (podle toho, jak jemnou budeme chtít pomazánku).
  • Přidáme máslo, sýr a najemno nakrájenou cibuli či cibulku. (Cibuli nikdy nesekáme, protože by zhořkla!)
  • Vše zamícháme a podáváme na čerstvém chlebu.
Dobrou chuť! :o)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Vítek Vítek | 24. června 2008 v 11:05 | Reagovat

Vypadá dobře. Já ještě přidávám uzené šproty, trochu plnotučné hořtice a sardelovou pastu.

2 Anethka Anethka | 24. června 2008 v 17:22 | Reagovat

Já to dělala z toho, co jsem doma našla. Takže uzené šproty a sardelová pasta je pro náš špajs tabu :oD

3 hroch hroch | E-mail | 22. března 2012 v 19:30 | Reagovat

jak se to dela???? :/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama