Vepřové na kapustě

13. června 2008 v 13:10 | Anethka |  zelenina
Opět maso na kapustě? Ano. Sice mi bylo sděleno, že už sem mamina jedno dávala, ale to je "z ovečky", které já moc nerada. Tak přidávám vepřové pro ty, kteří ho mají mnohem raději než skopové - stejně jako já. :o)
Ingredience:
  • sádlo (1 velká lžíce)
  • cibule
  • vepřová kýta
  • pepř, sůl
  • kmín
  • česnek (4 stroužky)
  • sladká paprika (jen maličko!)
  • čerstvá kapusta
Postup:
  • Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle.
  • Přidáme na kostičky nakrájené vepřové, osolíme, přidáme koření, česnek, podlijeme vodou a necháme dusit.
  • Přibližně 20 minut před koncem dušení přidáme na nudličky nakrájenou kapustu.
  • Pokud jídlu "něco chybí" přidejte ještě 1-2 stroužky česneku a trochu pepře navíc a uvidíte, že se chuť zlepší ;o)
Nejlepší přílohou jsou nové brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Vltaava Vltaava | 6. listopadu 2014 v 18:10 | Reagovat

Jdu na to - vyzkouším.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama