Brambory ke grilovanému masu

17. srpna 2008 v 13:32 | Vítek |  přílohy
Ingredience:
0,5 kg menších nových brambor
3 menší rajčata
1 ks zelená paprika
menší cuketa
2 stroužky česneku
grilovací koření (nej grilovaná zelenina)
olivový olej
sůl
kysaná smetana
Postup:
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na měsíčky. Dále očistíme a nakrájíme rajčata, papriku, cuketu (lze nechat ve slupce, nebo oloupat). Promícháme okořeníme, osolíme a smícháme s rozmačkaným česnekem. Dále přidáme cca 1,5 dcl olivového oleje. Vše rozložíme na plech, na který jsme si předem připravili pečící papír a dáme péct do trouby na cca 50 minut při teplotě 180°C.
Před servírováním dáme navrch trochu kysané smetany. Podáváme ke grilovanému masu, nebo jen tak.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama