Rychlé špagety

9. října 2008 v 18:53 | Anethka |  těstoviny
Ingredience:
špagety
kuřecí prsa
rajčatový protlak
cibule
česnek
pepř, sůl
oregano
tymián
bazalka

Postup:
Na oleji osmahneme cibulku a na ní maso nakrájené na malé kousky.
Maso osolíme a opepříme.
Přidáme rajčatový protlak a přilijeme trochu vody, aby bylo více omáčky.
Ochutíme česnekem a kořením.

Dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Vítek Vítek | 12. října 2008 v 9:28 | Reagovat

Jen s rajčatovým protlakem mi to připadá dosti hořké. Pro redukci hořkosti přidávám worchestr.

2 Anethka Anethka | 12. října 2008 v 10:48 | Reagovat

No worchestr v kuchyni ještě nemám.. takže musím vařit s tím co je :o)

3 eva eva | 12. října 2008 v 11:08 | Reagovat

Protlak je spíš kyselý. A trocha cukru to taky spraví. I když je pravda, že worchester tu kyselost redukuje.

4 alča alča | 21. ledna 2009 v 11:04 | Reagovat

Teda vy máte problémy, dám tam protlak, ne ten je hořkej, dám tam worchestr, ne ten nemám. protlak je kyselej. Tak tam dám sladkej kečup, ten snad má každej, ne?

5 marmeláda marmeláda | 21. ledna 2009 v 16:41 | Reagovat

:)) - tak než kečup, tak snad radši nakládaný loupaný rajčata.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama