Pečený pangasius s bramborami a cibulí

1. listopadu 2008 v 18:45 | Anethka
Ingredience:

rybí filety pangasius
1 velká cibule
citrón
grilovací koření (dle chuti)
brambory


Postup:
  • Filety pangase rozmrazíme a vysušíme.
  • Okořeníme grilovacím kořením.
  • Cibuli nakrájíme nahrubo.
  • Do pekáčku nalijeme trošku olivového oleje a na něj položíme pangase.
  • Brambory nakrájíme na širší plátky a poklademe okolo pangase. Na to všechno nasypeme cibuli.
  • Kdo má raději cibuli syrovější, dá jí do pekáčku až ke konci pečení.
  • Vše pečeme 20 až 30 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama