Bramborizza

6. ledna 2009 v 20:01 | Anethka |  pizzy
Tento recept vařila moje kamarádka Magda, tak ho zde uvádím jako další inspiraci :o)


Suroviny na 2 porce:

2 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce oleje
1 cibule
1 rajče
1 paprika
100g suchého salámu
nastrouhaný sýr na posypání
provensálské koření
sůl



Ingredience:
  • Oloupané brambory nastrouháme na hrubším struhadle, vymačkáme z nich přebytečnou vodu(nejlépe před cedník) a dáme do mísy.
  • Přidáme jedno vejce, hladkou mouku, sůl a dobře propracujeme v těsto.
  • Na pánvi s olejem usmažíme dozlatova.
  • Po obrácení na placku naskládáme kolečka salámu, na kolečka nakrájené rajče, papriku a cibuli.
  • Zalijeme rozmíchaným vejcem a necháme chvíli pod poklicí smažit.
  • Když je placka zespodu upečená, posypeme sýrem a dochutíme provensálským kořením.
  • Přikryjeme poklicí a necháme sýr na 1minutu zapéct.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama