Falešný tatarák

4. ledna 2009 v 17:21 | Vítek |  studená kuchyně

Ingredience:

Métský salmám cca 250g
lze nahradit cibuláčkem, či česnekáčkem

cibule - jedna menší

kečup - 1/2 pol. lžíce

hořčice plnotuč.- 1/2 pol. lžíce

wortchestr - pár kapek

pepř- špetka


Postup:

Na drobno nakrájíme jednu menší cibuli. Tu smícháme spolu s métským salámem, kečupem, hořčicí. Přidáme wortchestr a špetku pepře (já použil bílý) a vše řádně promícháme.

Kdo má rád pikantnější, může použít dijonskou hořtici, Tabasco omáčku, kayánský pepř, či červenou pálivou papriku.

Mažeme na ještě teplé na oleji osmažené topinky, potřené česnekem. Pro žlučníkáře na ještě teplé topinky vyndané z topinkovače:) Výborné s na plátky nakrájenými cherry rajčátky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Anethka Anethka | Web | 5. ledna 2009 v 23:07 | Reagovat

Vypadá to moc pěkně, akorát nevím co je to métský salmám, cibuláček č ani česnekáček :o(

2 marmelada marmelada | E-mail | Web | 10. ledna 2009 v 21:30 | Reagovat
3 Marketa Marketa | 9. května 2012 v 16:29 | Reagovat

Falešný tatarák mám radši než normální. Abych se nemusela bát o svou novou pracovní desku, vybrala jsem si ji ze žuly. Díky této stránce http://kuchynske-pracovni-desky.cz vím vše co jsem potřebovala znát o pracovních deskách.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama