Krkovička s cibulí

26. ledna 2009 v 19:29 | Anethka |  bbc

Ingredience:

Plátek krkovice
sůl, pepř
čerstvý rozmarýn
citrónový pepř
cibule
hořčice



Postup:
  • Krkovici lehce naklepeme, okořeníme solí, pepřem, a nasekaným rozmarýnem. Maso necháme naložené alespoň jeden den. (čím déle, tím lépe.)
  • Maso opečeme na grilovací pánvi a kolem něj na pánvi lehce opečeme cibuli nakrájenou na čtvrtky, tak aby cibule zůstala pevná, ale aby se prohřála.
  • Nejlepší přílohou je čerstvý chléb a dobře vychlazené pivo :o)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 marmelada marmelada | Web | 26. ledna 2009 v 23:10 | Reagovat

To mě mrzí, že jsem nebyla na večeři doma :(.

2 Latryna Latryna | Web | 27. ledna 2009 v 16:58 | Reagovat

Super recepty, jeden lepší a lákavejší ako druhý... Akurát po ich preštudovaní mám chuť čosi pojesť...

3 míša míša | E-mail | 30. ledna 2009 v 11:49 | Reagovat

teda anet, to muselo být jako od maminky, vypadá to krásně...:)

4 Milan Milan | Web | 4. února 2009 v 17:35 | Reagovat

Ahoj Evo! Děláš mi pěkné chutě, ta krkovička vypadá moc dobře. A cibuli mám rád skoro na všechny způsoby. Takže dobrou chuť a hezký večer! Milan

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama