Pečené brambory s kuřecím masem a rajčatovou čamalamádou :o)

6. ledna 2009 v 18:22 | Anethka |  maso - drůbež
Ingredience:

Kuřecí prsa,
brambory,
cibule,
3 rajčata,
tabasco,
pepř, sůl,
chilli,
sladká paprika
gyros,
prostě koření dle chuti

Postup:
  • Oškrábané brambory nakrájíme na širší plátky, dáme do pekáčku, okořeníme solí, pepřem, chilli, gyros a dáme péct do trouby. Já k bramborám přidala ještě nakrájenou papriku.
  • Kuřecí prsa nakrájíme na větší kusy, okořeníme pepřem, solí a gyrosem. Samozřejmě můžete ochutit podle své chuti jak chcete. V pánvi s masem se bude hromadit šťáva z masa, kterou průběžně slévejte do hrnce k rajčatům. Maso jsem opekla do zlatova.
  • Čamalamádu připravíme tak, že osmahneme cibuli, ke které přidáme rajčata pokrájená na kostičky. Přidáme sůl a pepř a hlavně tabasco, které dodá rajčatům příjemnou chuť. Vše vaříme tak dlouho, dokud nejsou rajčata rozvařená.
  • Servírujeme brambory jako přílohu k nim maso přelité čamalamádou :o)

Dobrou chuť
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama