15ti minutové Gnocchi se zelím a anglickou

24. května 2009 v 12:28 | Vítek |  maso - uzeniny
Toto jídlo je rychlá variace na halušky se zelím a uzeným masem, ale má tu výhodu, že je za 15-20 minut hotové.

Ingredience:
gnocchi 500g
anglická slanina - libovější 250 g
nebo uzené maso
kyselé zelí 500 g
cibule 1ks
zeleninový vývar 250ml
olej, sádlo
solamyl
sůl, drcený kmín, červená paprika

Postup:
  • uvaříme gnocchi dle návodu na obalu
  • na pánev dáme rozpustit kousek sádla, či oleje, dále přidáme nakrájenou cibulku, na kousky nakrájenou slaninu
  • po chvíli přidáme kysané zelí. Je lepší ho předem trochu nakrájet. Kdo má rád táhnoucí se dlouhé kousky může nechat.
  • posymepe kmínem a trochou červené papriky, přelijeme vývarem.
  • necháme chvíli produsit a přidáme uvařené gnocchi
  • lze posypat trochou solamylu, pak se gnochci se zelnou směsí pěkně propojí
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama