Pstruh pikant

28. května 2009 v 13:00 | Anethka |  ryby
Ingredience:

3 pstruzi
4 stroužky česneku
citrón
sůl, pepř
sladká paprika
hladká mouka
máslo
příp. voda

Postup:
  • Pstroužky omyjeme, osušíme. Poté je pokapame citrónem a opepříme.
  • Rozetřené stroužky česneku smícháme se solí a pstruhy tím pomažeme zvenčí i zevnitř.
  • Necháme 20 min odležet.
  • Smícháme mouku s paprikou a v ní pstruhy obalíme.
  • Vložíme do pekáčku vymazaného máslem a pečeme při 160°C. Často přeléváme výpekem a pokud se nám máslo připaluje, tak podlejeme trochou vody.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Milan Milan | E-mail | Web | 5. června 2009 v 18:18 | Reagovat

Ahoj Evo a Anetko! Tak se po návratu z nemocnice opět hlásím do služby! Filmová soutěž je vyhodnocená a tak si na mém blogu můžete převzít diplomy za svá pěkná umístění! Přeji hezký víkend! Milan

2 gertrůda gertrůda | 9. června 2009 v 9:39 | Reagovat

mnam mnam už mám hlad:-P kdy mi uvaříte?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama