Kuře s bylinkami v pomalém hrnci

12. srpna 2009 v 17:01 | Anethka |  maso - drůbež
Ingredience:


1cibule,
kuře asi 1250 g,
2 stroužky česneku,
750-800 ml konzervovaných rajčat s nálevem,
1 KL soli,
1/4 KL mletého černého pepre,
½ KL sušené dobromysli nebo hrst čerstvé,
½ KL sušené bazalky nebo hrst čerstvé ,
1 bobkový list.

Příprava:
  • Kuře nakrájíme nakousky, kůži odstraníme.
  • Bylinky nasekáme na drobno.
  • Do pomalého hrnce dáme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme ostatní ingredience v pořadí, jak jsou napsány.
  • Vaříme zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny.
Doporučená příloha:
těstoviny nebo rýže
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 vitek vitek | 12. srpna 2009 v 20:15 | Reagovat

no,snad to chutna lip nez vypada...

2 marmelada marmelada | Web | 12. srpna 2009 v 22:17 | Reagovat

Já nevím, co se ti nelíbí. Ten kuskus? Bylo to moc voňavý a moc dobrý!

3 Anethka Anethka | Web | 12. srpna 2009 v 22:55 | Reagovat

Zeptej se Davida, ten to prý také vařil a moc mu chutnalo :o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama