Čevabčiči

3. října 2009 v 18:06 | Vítek |  maso - mleté
Ingredience:

500g mletého masa (vepřové, nebo vepřové + hovězí)
1 cibule
1 stroužek česneku
sůl
mletý pepř
mletá sladká paprika 1 lžička
hladká mouka






Postup:
  • Mleté maso promícháme s troškou vody, osmahnutou cibulí, utřeným česnekem, solí, pepřem a paprikou.
  • Vytvoříme válečky, které obalíme v hladké mouce.
  • Smažíme na tuku do zlatova, nebo pečeme v troubě (není to tak mastné) cca 45-50min na 180°C
Podáváme s vařeným, či opečeným bramborem, kyselou nakládanou okurkou, nakrájenou cibulí a hořčicí.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Milan Milan | Web | 8. října 2009 v 14:34 | Reagovat

Ahoj Evičko! Čevabčiči doslova miluji, nakrájená cibulka a hořčice k tomu, čerstvé brambory, no prostě dobrota nad dobroty. Moc se omlouvám, že jsem se dlouho neozval, ale byl jsem zaneprázdněný soutěží na mém blogu. Přeji ti nádherný den! Milan

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama