Kuřecí špikované rozmarýnem

1. listopadu 2009 v 20:07 | Anethka |  maso - drůbež
Ingredience:

kuřecí prsa,
čerstvý rozmarýn,
slanina (špek),
pepř,
sůl.

Postup:
  • Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Ostrým tenkým nožem maso prošpikujeme po vláknu a protáhneme špalíčky slaniny, ke kterým vložíme snítku rozmarýnu. Na jeden kousek masa asi dva až tři průřezy.
  • Maso posolíme a opepříme.
  • Do pánve vlijeme trochu oleje a maso zprudka opečeme obou stranách do hněda.
  • Prsa vložíme do pekáčku vymazeného máslem a dopékáme v troubě. Maso můžeme trochu podlít vodou, aby se vytvořila šťávička.
  • Podáváme s vařenými bramborami.
  • Je to jednoduché, ale velice dobré a voňavé jídlo.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Milan Milan | Web | 5. listopadu 2009 v 18:54 | Reagovat

Ahojky Evičko! Dej prosím hlas naší Barborce v anketě Boleslavského deníku. Moc ti děkuje kamarád Milan

2 sarah05 sarah05 | Web | 28. listopadu 2009 v 13:25 | Reagovat

Máš to tu mocinky hezký...Jen tak dál

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama