Maďarák

16. dubna 2010 v 19:56 | Vítek |  maso - vepřové
madarak
Ingredience:

1kg vepřového boku (bůčku)
5 palic česneku
sladká červená paprika
sůl

Postup:
  • maso omyjeme, pozvolna vaříme do měkka v osolené vodě s 5 oloupanými stroužky česneku
  • zbývající česnek oloupeme, rozmačkáme se solí a větším množství koření
  • po uvaření maso ještě osolíme, obalíme v připravené směsi a zabalíme do alobalu, či potravinářské folie
  • dáme uležet do lednice na 4 dny
  • po uležení nakrájíme a podáváme s chlebem, zapíjíme pivem
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Domácí čajovna Domácí čajovna | Web | 26. dubna 2010 v 20:28 | Reagovat

jú, to znám, výtečná lahůdka, s česnekem panečku....:-)

2 HaF HaF | Web | 5. května 2010 v 12:03 | Reagovat

U nás se dělá něco podobného pod názvem "Křísící bůček" !

3 Jo Jo | E-mail | Web | 6. prosince 2011 v 18:39 | Reagovat

Moc dobrý. Těším se na další

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama