Řízek naruby

10. dubna 2010 v 12:30 | Vítek |  maso - vepřové
rizekNaruby
Ingredience:

vepřová kýta, plec
vejce
strouhanka
dijonská hořčice
sůl,pepř
olej na smažení

Postup:
  • maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí
  • řízky pokapeme olejem, dáme na cca 1h uležet do lednice
  • řízky obalíme ve strouhance, poté namočíme do rozmíchaného osoleného vajíčka
  • pozvolna osmažíme na oleji
  • podáváme s bramborem, či bramborovou kaší
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Alena Alena | E-mail | Web | 13. dubna 2010 v 17:57 | Reagovat

Taky je dělávám. Tvůj recept mně připomněl, že už dlouho řízečky nebyly na našem stole. Pěkné foto.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama