Švestky plněné kozím sýrem zapečené v anglické slanině

25. října 2012 v 19:02 | marmeláda |  teplé předkrmy
Nadpis v podstatě napoví všechno, takže se rozepíši jen zlehka.






Na zhotovení potřebujeme:


švestky,
kozí sýr (nelépe naložený),
anglickou slaninu,
portské.



Švestky rozpůlíme, odpeckujeme. Do důlku po pecce dáme kostičku sýra. Obalíme v plátku či dvou anglické slaniny.
Vyskládáme do pekáčku, zalijeme portským vínem a pečeme asi při 220 st. Jakmile se slanina začne kroutit a červenat, je hotovo. Necháme lehce vystydnout a servírujeme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama